Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ – ΘΕΑΣΗ ΑΤΙΑ (UFO) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ή
ταν ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ, στην όμορφη πόλη των Χανίων, στην δυτική Κρήτη. Ενώ όμως τίποτα δεν προμήνυε πως κάτι πραγματικά παράξενο θα ακολουθούσε, περί της 21:00 η ώρα, έκανε την εμφάνισή του πάνω από την θάλασσα ένα πραγματικά περίεργο όχημα, το οποίο φωτιζόταν με πολύχρωμα φώτα. Η πτήση του εν λόγω Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου διήρκησε περίπου ένα τέταρτο και έτσι αρκετοί ήταν αυτοί που το είδαν εκείνο το βράδυ, την 11η Αυγούστου του 2011.
Α
νάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες του παράξενου φαινομένου ήταν και ένας καλός φίλος της ιστοσελίδας «Αναζητώντας το παράξενο», ο Α.Μ., τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες και το video που τράβηξε και που παραθέτουμε στην ανάρτηση αυτή. Ο Α.Μ. απαθανάτισε το συμβάν με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και γι’ αυτό η ανάλυση της εικόνας δεν είναι πολύ καλή. Είναι γνωστό άλλωστε πως το παράξενο μας χτυπά την πόρτα κυρίως όταν δεν είμαστε προετοιμασμένοι να το αντικρίσουμε…
Έ
χοντας λοιπόν το υλικό που μας έδωσε ο Α.Μ., μπορούμε, σχολιάζοντας το, να πούμε ότι αυτό το περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο σίγουρα δεν είναι ούτε αεροπλάνο, ούτε ελικόπτερο, ούτε και κάποια άλλη γνωστή στο ευρύ κοινό ιπτάμενη μηχανή, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Από κάποιες από τις φωτογραφίες γεννάται η εντύπωση ότι το αντικείμενο αυτό είναι μεταλλικό και διαθέτει κάποιου είδους κινητήρα, χωρίς ωστόσο να φαίνεται να αφήνει κάποιο είδος καυσίμου. Όσο για το από πού προήλθε, η επικρατέστερη άποψη είναι ότι πρόκειται για ΑΤΙΑ (UFO) που ήρθε από το διάστημα, αλλά πρέπει να αναφέρουμε και μία άλλη άποψη που το συνδέει με την αμερικάνικη βάση στην περιοχή. Αυτή η δεύτερη θεωρία ωστόσο δεν συμφωνεί απόλυτα με την μαρτυρία του Α.Μ. ο οποίος αναφέρει πως το αντικείμενο εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε από την πλευρά της θάλασσας, στα βορειοδυτικά και όχι από την πλευρά της αμερικανικής βάσης. Η δε ταχύτητα διαφυγής του η οποία, σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία, ήταν εξωφρενικά γρήγορη, αποκλείει την περίπτωση να κατευθυνόταν κάπου κοντά.
Τ
ο φαινόμενο αυτό για το οποίο ο Α.Μ. μας μίλησε και μας ευωδίασε με το σχετικό υλικό, δεν είναι ούτε μοναδικό, ούτε σπάνιο. Κάθε χρόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν πολλές αναφορές για θεάσεις τέτοιων αντικειμένων, ήδη από τα μέσα του 20ου αιώνα. Στην δε Ελλάδα, επίσης η εμφάνιση ΑΤΙΑ είναι συχνή, αν και, για διάφορους λόγους, το φαινόμενο δεν αντιμετωπίζεται ακόμα σοβαρά όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες και αποκρύπτεται το δυνατόν περισσότερο.
Τ
ώρα, το αν αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο video είναι κάποιο ΑΤΙΑ ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να το αποφασίσετε μόνοι σας. Εμείς απλά σας μεταφέρουμε τα όσα φωτογράφησε ένας φίλος της ιστοσελίδας μας· τα σχόλια δικά σας…


5 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχα...... καμια σχεση ομως!! το αντικειμενο που εμφανιστηκε "μυστηριωδως" ειναι ενα αλεξιπτωτο πλαγιας με μοτερ (παραμοτερ) το οποιο ηταν στολισμενο με πολυχρωμα φωτα! και ας ειμαστε λιγο νηφαλιοι οταν περνουμε πρωτοβουλιες να αναφερουμε τετοια συμβαντα!

    Αυτοπτης μαρτυρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν νομιζω να υπαρχουν ειναι απλα καοιος μοντελιστης που μπορει να πεταει κατι στον ουρανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή