Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΒΛΙΑ – HIDDEN PROPHECY

 
Β
ρίσκομαι στην ευχάριστη θέση ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το νέο μου βιβλίο “HiddenProphecy” (ελληνικός τίτλος: «Μυστική Προφητεία»), εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί στα αγγλικά μέσω των διαδικτυακών εταιρειών lulu και Amazon. Για το θέμα του βιβλίου μου σας είχα γράψει σε μία προγενέστερη ανάρτηση την οποία και είχα αναρτήσει σε αυτό το blog τον καιρό που έγραφα το βιβλίο αυτό και την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Μία αγγλική περίληψη του βιβλίου ακόμα μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
Π
ερισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ίδιο το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο νέο μου blog, “Claire Kambani”, ενώ τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου μπορείτε να τα διαβάσετε (στα αγγλικά), κάνοντας κλικ εδώ. Στην φωτογραφία εικονίζεται το εξώφυλλο της αμερικάνικης έκδοσης του βιβλίου, με το οποίο και προς το παρόν κυκλοφορεί. Για το πόσο επίκαιρο είναι τέλος το βιβλίο αυτό, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα βιβλίο φαντασίας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ και να δείτε και το σχετικό video, στο οποίο μιλάω για αυτό.

Π
ρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο πιστεύω ότι θα σας συναρπάσει, αλλά και θα σας κάνει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια, αφού πραγματεύεται θέματα σοβαρά τα οποία αφορούν το παρόν, παρουσιάζοντάς τα όμως σε ένα φανταστικό – δυστυχώς όμως όχι και απίθανο – μέλλον, στο έτος 2078 μετά Χριστόν...

1 σχόλιο:

  1. Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό της “Hidden Prophecy”. Μπορείτε να διαβάσετε τι χρειάζεται να κάνετε για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα μικρό αλλά συμβολικό δώρο, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο. Καλή τύχη σε όλους σας!
    http://clairekambani.blogspot.gr/2013/12/hidden-prophecy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή