Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μια νέα εποχή για τις ψηφοφορίες του "Παράξενου"

Ε
πειδή, λόγω τεχνικού προβλήματος, όλες οι ψηφοφορίες που είχε κάνει το ιστολόγιο αυτό στο παρελθόν διεγράφησαν, δημιουργήσαμε σε αυτό το ιστολόγιο την σελίδα «ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ» αφιερωμένη αποκλειστικά στις ψηφοφορίες που διεξάγουμε. Σε αυτήν την νέα σελίδα θα είναι δυνατόν να πληροφορηθείτε για τις παρελθούσες ψηφοφορίες, αλλά και γι’ αυτές που είναι εν εξελίξει, να πληροφορηθείτε με θέματα που σχετίζονται με τις ψηφοφορίες αυτές, αλλά και για να ανακατευθυνθείτε στα άρθρα με αφορμή τα οποία τέθηκαν τα ερωτήματα, για τα οποία ζητάμε την γνώμη σας.
Όσο για την ψηφοφορία που βρισκόταν εν εξελίξει την ημέρα που συνέβη η τεχνική βλάβη, τα αποτελέσματά της, δυστυχώς, διεγράφησαν αυτομάτως. Για τον λόγο αυτό άλλωστε και επαναλαμβάνεται τον μήνα αυτό. Όσοι είχαν ψηφίσει μέχρι πριν την τεχνική βλάβη σαφώς δύνανται να ψηφίσουν εκ νέου.

Τέλος, θα ήθελα να σας ζητήσω, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την διαδικασία της ψηφοφορίας, να πηγαίνετε στην σελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» του ιστολογίου αυτού και να μας στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ενημερωθούμε για τυχόν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου