Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (ΕΠΙΣΗΜΗ) ΕΠΑΦΗ


Τα τρία εξωγήινα διαστημόπλοια που κατευθύνονται προς την Γη
όπως τα φωτογράφησε το HAARP.

Ο
ι ταινίες επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινους που πριν λίγα μόλις χρόνια κατέκλυζαν τους κινηματογράφους μοιάζουν να ξεχνιούνται. Και αφού το Hollywood μας προετοίμασε πλέον για μια πιθανή εισβολή εξωγήινων, άλλων φιλικών και άλλων εχθρικών, σιώπησε…
Μ
ια αφύσικη σιωπή γεμάτη νόημα και σημασία. Μια σιωπή που έρχονται να ταράξουν ανακοινώσεις επιστημονικών περιοδικών και άλλων πολύ αξιόπιστων πηγών.
Π
ρόσφατα διαβάσαμε: «Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια κατευθύνονται προς την Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά, είναι μήκους 240 χιλιομέτρων(!) Τα άλλα δύο είναι μικρότερα.» Η είδηση αυτή που πληροφορηθήκαμε από το περιοδικό «Τρίτο Μάτι» πρωτοεμφανίστηκε ως προερχόμενη από το SETI (το ίδρυμα που κάνει έρευνα για εξωγήινη νοημοσύνη) στην έγκυρη ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής Pravda.
Κ
αι άλλοι όμως εξωγήινοι, όπως μας λέει πιο πέρα το «Τρίτο Μάτι», μοιάζουν έτοιμοι να εισβάλουν στην Γη, από αλλού. Στον κόλπο του Άντεν μία αστρική πύλη έχει πλέον ανοίξει. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που πρόκειται να έρθουν από εκεί.
Π
αράξενες και σχεδόν απίστευτες ειδήσεις. Αν όμως οι εξωγήινοι είναι έτοιμοι να φθάσουν στην Γη από δύο διαφορετικές οδούς, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε το ποιοι είναι, το ποιες είναι οι διαθέσεις του και οι σκοποί τους… Αν ανάμεσα σ’ αυτούς που έρχονται με τα διαστημόπλοια και αυτούς που σκοπεύουν να περάσουν στον κόσμο μας από την σκουληκότρυπα υπάρχει κάποια σχέση – φιλική ή εχθρική – αν ο ένας γνωρίζει την παράλληλη άφιξη του άλλου, από ποιους πρέπει να φυλαχτούμε και ποιοι είναι αυτοί που μπορούμε να εμπιστευτούμε…
Κ
άποιοι πίστευαν πως αυτοί που θα έρθουν από την σκουληκότρυπα είναι αυτοί που είχαν ξαναέρθει, φτάνοντας μάλιστα στην ίδια περίπου περιοχή, στο πολύ μακρινό παρελθόν, όπως είχε ισχυριστεί και ο Zecharia Sitchin, και που δεν είναι άλλοι από την ομάδα των «αρχαίων θεών» που ίδρυσαν τον σουμεριακό και τον αιγυπτιακό πολιτισμό, κάνοντας όμως παράλληλα τους ανθρώπους δούλους τους.
Κ
άποιοι άλλοι ελπίζουν πως αυτοί που έρχονται είναι οι Ολύμπιοι από τον Σείριο ή κάποιοι άλλοι από τον αστερισμό του Λαγού που, όπως ισχυρίζεται ο Γιώργος Λευκοφρύδης στην μελέτη του πάνω στο «Οργάνων Όργανον» του Αριστοτέλη, είναι η πατρίδα του αρχαίου φιλοσόφου.
Α
ν πράγματι ισχύει το τελευταίο, τότε δικαιολογείται απόλυτα η στάση του Ισραήλ που κατέρριψε ένα ΑΤΙΑ που εμφανίστηκε στον εναέριο χώρο του και που προτείνει να βομβαρδίσουν την σκουληκότρυπα.
Α
ς μην ξεχνάμε πως στην μελέτη του, ο Γιώργος Λευκοφρύδης αναφέρει πως ο πλανήτης του Αριστοτέλη καταστράφηκε από κατοίκους άλλου πλανήτη του Λαγού από τον οποίο – κατά την έρευνα του αυτή – προέρχεται η φυλή των Εβραίων τους οποίους αποκαλεί και χθόνιους και ισχυρίζεται ότι είχαν και ουρά. Οι εξωγήινοι αυτοί χθόνιοι ήταν πάντοτε εχθροί των ελληνικών αξιών τις οποίες στήριζαν οι πλανήτες του πατέρα και της μητέρας του Αριστοτέλη.
Κ
αι ένα τελευταίο παράξενο. Ενώ ο μεγαλύτερος στόλος που συνάχτηκε ποτέ από τα περισσότερα μέρη της Γης κόβει βόλτες στην περιοχή του κόλπου του Άντεν για να προστατεύει τα εμπορικά πλοία από μερικούς σχεδόν άοπλους Σομαλούς πειρατές με φουσκωτές λέμβους, παρακολουθώντας την εξέλιξη της σκουληκότρυπας, περιμένει αυτό το άγνωστο που πρόκειται να έρθει.
Α
λήθεια, τι περισσότερο μπορεί σήμερα να μας δώσει το Hollywood σε επιστημονική φαντασία;